Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Gerard Torres-Sanmartí

el fet pictòric com a llenguatge

  • 0
    Mecenes
  • 0
    mensuals
  • 0.0
    total

Biografia

Gerard Torres Sanmartí es llicenciat en pintura per la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona (2013) i graduat en el Màster Oficial de Producció i Recerca Artística per la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona (2016).

Actualment dirigeix ​​i produeix el programa de ràdio "La Galleda Blanc" a Ràdio Sabadell 94.6 fm. i treballa en la direcció artística a l'Acadèmia de Belles Arts de Sabadell Fundació Privada.

Realitza la seva primera exposició "El color sense forma" a la galeria Impaktes Visuals el 2008 i "Explorations" a l'Acadèmia de Belles Arts de Sabadell el 2013. Al 2016 obté una residència a Estruch Fàbrica de Creació i s'exposa al Museu d'Art de Sabadell "Sabadell Obert 15/16" exposició curada per Marc Vives, aquest mateix any ho fa també en el Centre d'Art Contemporani Fabra i Coats de Barcelona amb l'exposició "Co-Habitar".

El 2018 va inaugurar exposició individual "Paintorama" a la galeria H10 de Barcelona.
Al febrer d'aquest any realitzés una residència a la galeria Werner Thöni Artspace a Barcelona i el pròxim abril una estada a la galeria Semi Underground Space a Pequín per produir i exposar-hi.

El 2015 queda finalista al premi de pintura de la Fundació Güell, exposant el Reial Cercle Artístic de Barcelona. També en el premi d'arts visuals de la Fundació Arranz-Bravo a 2016 ia la mostra "SETBA Jove 2017" a la Fundació SETBA de Barcelona.

Al 2017 va ser estat seleccionat en Jeunne Creation Europénne (JCE) on ha participant en l'exposició al Museu de Le Beffroi a Montrouge París, mostra itinerant per diferents països europeus com al Centre Kunstbygningen i VRA Dinamarca, Lituània, al Centrul d'Interes Cluj de Romania i properament a Come-Itàlia, Espanya i Portugal. 

El juliol passat va ser seleccionat en premi Arts FAD18 amb una exposició col·lectiva al Museu del Disseny Hub de Barcelona.
Estem en fase Beta. Si tens qualsevol incidència, escriu-nos a info@aixeta.cat