Atención: Tu navegador no soporta algunas funcionalidades necesarias. Te recomendamos que utilizes Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Gerard Torres-Sanmartí

el fet pictòric com a llenguatge

  • 0
    Mecenas
  • 0
    mensuales
  • 0.0
    total

Presentación

Parlo de la pintura dins de la pintura, que no és el mateix que fer servir el mitjà per fer narració. Entenc la pintura com a contingut en si mateixa, on l'expressió plàstica és expansiva en el suport causant una atemporalitat de la imatge. El concepte de temps aquesta present en l'obra donant lloc així a una reflexió sobre la velocitat actual de la informació
que rebem. Aquest moment de pausa que proposo pot significar un replantejament de la realitat en la que transitem a partir de paràmetres analògics a partir de la plàstica de la pintura.

A nivell de proces, replantejo la pintura des de si mateixa per trobar un nou valor estètic, coaccionant el mitjà per trobar noves formes expressives de la imatge i del mitjà pictòric perquè em porti a una pintura al límit proporcionant noves idees i expressions plásticas capaços de parlar sobre el present a un nivell abstracte.

Per altre banda presento la pintura des del camp de la broma, o Fake Painting, incorporant elements del meu imaginari relacionats amb el món del còmic, el graffiti i caràcters simbòlics referents. Tota la meva obra es desenvolupa en la poètica de la taca com a element configurador.

En les obres treballo la simbiosi entre el que vull explicar i el que la pintura explica per si mateixa. En un dels llibres de Guilles Deleuze "Pintura; el concepte de diagrama "explica molt bé aquesta necessitat que fons i figura convisquin en un mateix pla pictòric i no tinguin una distància conceptual entre elles. 

Amb un sustent econòmic cada vegada podré executar projectes de més amplitud, projectar-me en el mercat del art a nivell internacional.

Conexiones

Gerard Torres-Sanmartí apoyan a:

Publicaciones

Gerard Torres-Sanmartí
Todavía no ha publicado nada